racusznik

racusznik
KONTAKT: trzaskatrzaska@gmial.com

sobota, 22 listopada 2014

Karkówka PŁUCA PALACZA


Karkówka wygląda jak płuca „rasowego palacza popularnych”, jednakże w smaku jest najlepszym kawałkiem mięsa jaki udało mi się „popełnić”. Jest doskonała. Miękka, rozpływa się w ustach i Miśkowi przypomina Świeżonkę jego Mamy. Nikt Wam nie uwierzy, że jest to połączenie zaledwie mieszanki papryk i pieprzu z nutą kawy, miodu i musztardy. Tworząc ten przepis połączyłam moje ulubione smaki i stworzyłam wieprzową symfonię, która zachwyca za każdym razem. Karkówka jest punktem obowiązkowym na naszym świątecznym stole i gdyby nie postna tradycja, jedlibyśmy już ją w Wigilię J To najlepsza rekomendacja.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz